Om oss

Topp Transport & Flyttebyrå er et flyttebyrå med sentral beliggenhet i Drammen. Vi startet opp i 2009 og har utviklet oss til å bli en stor aktør i Drammen og Oslo. Vårt hovedmål for hvert oppdrag er at du som kunde skal være fornøyd og trygg under hele flytteprosessen, fra bestilling til utførelse av flyttejobben. 12 år i bransjen har gitt oss trygghet og erfaring som vil tjene våre kunder. Vi bruker kun faste ansatte og egne flyttebiler. Vi opererer ikke med innleide biler eller bemanningsbyråer. På den måten kan vi kvalitetssikre vårt arbeid.

I våre lastebiler har vi flyttetepper, traller, stropper og annet lastsikringsutstyr som er nødvendig for at flyttingen skal utføres trygt. Alle våre flyttebiler har løftelem. En flyttebil med løftelem forenkler lasting og lossing, samt reduserer risiko for skade på gods og personer.

Alle våre flyttebiler har godstransportløyve og alle sjåfører er jevnlig oppdatert med yrkessjåførkurs i regi av statens vegvesen. Dette er en trygghet for deg som kunde og et bevis på at du har valgt en seriøs aktør.

Trenger du flyttebyrå i Drammen eller Oslo? Fyll inn vårt flytteforespørselskjema her så får du tilbud i løpet av kort tid

Vi fra Topp Transport & Flyttebyrå ser frem til å høre i fra deg!