Flyttebyrå Drammen

Vi er et flyttebyrå lokalisert sentralt i Drammen. Vi tilbyr alle typer flyttetjenester for private og bedrifter i Drammen og Oslo. Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske. Vårt flytteteam består av dyktige flyttekonsulenter som både er tjenestevillige og profesjonelle. De gjør mer enn gjerne en ekstra innsats for at du skal bli godt fornøyd.

Topp Transport & Flyttebyrå vet at flytting kan være en tung og tidkrevende jobb og at du ikke overlater dine eiendeler til hvem som helst. Topp Transport & Flyttebyrå har helt siden vi startet i 2009 tatt våre kunder på alvor og utøver god service og forståelse ved flytting. Vi kommer tidsnok og godt forberedet til alle våre oppdrag med nødvendig utstyr og hjelpemidler.

Nordmenn bruker mye tid og penger på innbo og hjem. Faktisk er vi på verdenstoppen. Det er derfor viktig at flyttingen gjennomføres uten skader på eiendeler eller bolig. Topp Transport & Flyttebyrå gjennomførte over 500 flyttinger i 2019, og vår fokus på sikkerhet sørger for trygg flytting av dine eiendeler.

Effektivitet, høflighet og positivitet er hovedkriterier for å bli ansatt i Topp Transport & Flyttebyrå.
Slik oppnås hyggelig sluttsum for kunden og god stemning i en fysisk krevende jobb.

Hvis du har spørsmål, eller du lurer på om Topp Transport & Flyttebyrå kan hjelpe deg, så er vi tilgjengelig for en uforpliktende samtale. 

Flyttebiler

Vi har flyttebiler i flere størrelser, som vi velger ut for hvert enkelt oppdrag. Alle våre flyttebiler har løftelem. Dette forenkler lasting og lossing, samt reduserer risiko for skade på gods og personer. Alle lastebilene våre er utsyrt med nødvendig sikringsutsyr, slik som flyttetepper, stropper, godsstenger og annet utsyr som er viktig for å unngå skader under transport. Overdreven bruk av flyttetepper er innarbeidet for å unngå skader. Alle våre flyttebiler har godstransportløyve og godsansvarsforsikring, og alle sjåfører er jevnlig oppdatert med yrkessjåførkurs i regi av statens vegvesen. Dette er en trygghet for deg som kunde og et bevis på at du har valgt en seriøs aktør.

Bæremetoder:

Alle ansatte i Topp Transport & Flyttebyrå har fått god opplæring og gjennomgang i sikre bæreteknikker. Dette er innarbeidet for å unngå skade på gods og personell. Vi bærer ofte og gjerne for hånd, men benytter oss også av bæreseler, sekketraller, skyvetraller og møbeltraller.

Geografiske områder:

Topp Transport & Flyttebyrå utfører flyttinger i hele Norge. Vi har jevnlig flyttinger til/fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Molde, Haugesund, Ålesund, Stockholm osv. Uansett hvor du skal flytte i Norge og Sverige, er vi klare til å hjelpe deg!

Pris flyttebyrå

Vi tilbyr konkurransedyktige priser. Topp Transport & Flyttebyrå er flinke på utgiftsdelen, noe som gjør at vi kan holde prisene nede. Team på 3 mann blir oftest brukt. Dette blir tilpasset etter dine ønsker og etter forhold omkring oppdragets omfang som etasjer, adkomst med flyttebil, og volum som skal flyttes. Fastpris brukes oftest ved lengre turer. 

Prisene på flyttebyrå i Drammen kan variere, men når du vet hva du betaler for, er de fleste svært fornøyde med å få et godt utført arbeid til en god pris. Ut i fra våre timepriser og vår effektivitet kan vi garantere at vi er blant de rimeligste flyttebyråene på Østlandet. Ikke glem at flytting er hardt, manuelt arbeid, og det må settes av nok timer. Flyttefolkene gjør en fysisk krevende jobb og fortjener både rettferdig betaling og gode arbeidsforhold. Heldigvis stiller arbeidsmiljøloven en rekke krav til arbeidsmiljøet. Husk at gode arbeidsbetingelser bidrar til effektivitet og trivsel – og bedre kvalitet på tjenesten. Når du velger et profesjonelt flyttebyrå med mange års erfaring, velger du også noen som passer på alt dette. 

Råd til deg som skal flytte 

Meld adresseendring på Posten. Gi beskjed til Posten for å sikre at posten blir levert til din nye adresse. Dette gjør du via Postens adressesider. Posten sender også melding til Folkeregisteret om du krysser av for dette

Meld fra til Folkeregisteret om at du skal flytte. Når meldingen er registrert, vil blant annet fastlegen, banken og mobilselskapet ditt få beskjed. Må du bytte fastlege, gjør du det på Nav under https://minhelse.helsenorge.no/bytte-fastlege?

Bruk Fretexposen til å gi bort klær. Uansett hvor i landet du bor, har du nå mulighet til å gi til Fretex. Du kan sende det du har til overs av klær med Fretexposen som du finner på Posten.

Når du skal flytte må du huske å si opp nettleie og strømleverandør der du flytter fra, og bestille nytt der du flytter til. Dette gjør du for å unngå å betale strøm for et sted du ikke bor.

De som tar over din gamle bolig, tar også over strømmen din. Hvis de ikke har en avtale, må du betale. Dette kan bety veldig høye strømregninger etter at du har flyttet. Sjekk med megleren din hvilke avtaler som har blitt inngått. Bli enige med de som kjøper boligen din om når du skal slutte å betale og de skal begynne.

Husk at det ikke er nødvendig å ta imot strømavtalen megler tilbyr. Det er ingen selvfølge at denne er rimeligst. Du kan når som helst inngå en ny strømavtale. Oversikt over kraftleverandører og deres priser finner du på Forbrukerrådets sine internettsider, strømpris.no. Hvis du er fornøyd med den strømavtalen du har, bør du ta kontakt og be dem overføre avtalen så fort som mulig.

Du har kanskje tenkt på om du trenger en boligselgerforsikring, tidligere kalt eierskifteforsikring?

Ifølge DNB Eiendom er du ansvarlig i fem år etter et salg av bolig for vesentlig skjulte feil ved boligen. Dette ansvaret er objektivt, på den måten at du er ansvarlig uten at du trenger å ha skyld i skadene. En boligselgerforsikring er en ansvarsforsikring som du kan kjøpe for å sikre deg mot slike krav. Du kan lese mer om dette her

Vi tar oppdrag mandag - søndag!

Trenger du flyttebyrå i Drammen eller Oslo? Fyll inn skjema Flytteforespørsel og motta tilbud på din mail

Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre din flytting enda mer effektiv og spare deg selv for både tid og penger? Les mer