Slider

Som regel vet du i god tid at du skal flytte, så start ryddingen så tidlig som mulig. Vær kritisk når du går gjennom tingene dine, og kast, selg eller gi bort alt du ikke skal ha med deg til ditt nye hjem. Ryddeguru Synnøve Skarbø sier at 80 prosent av ryddeprosessen handler om å kvitte seg med ting.

Hvis du i tillegg får tatt mål av rom i den nye boligen din, kan du selge gamle møbler som ikke passer inn. Ved å gå grundig til verks i rydde/kaste-prosessen får du ikke bare mindre ting å pakke, du får også en positiv psykisk gevinst. Psykologer mener at det er flere grunner til at rydding styrker din mentale helse.

Når man flytter, rydder eller pusser opp har man ofte behov for å kaste det man ikke bruker. Rydding og bortkjøring tar ofte mye tid og mange har ikke muligheten til å fjerne avfallet selv.

Topp Transport & Flyttebyrå hjelper deg med å fjerne søppel og avfall i forbindelse med flytting eller opprydding av kontor eller bolig. Vi sorterer og kjører all avfall til gjenvinning og tilbyr deg rask og effektiv bortkjøring av:

* Møbler
* Hvitevarer
* Alt inventar fra kontor og bolig

Rydding og bortkjøring av dødsbo i Drammen og Oslo

Dødsbo

Vi rydder, tømmer og vasker boligen. Vi sorterer alt som skal kastes og resirkuleres, før vi tømmer det på miljøstasjonen. Ofte kan du ha en tidkrevende jobb foran deg dersom du nylig har fått ansvaret for et dødsbo. I mange tilfeller er utrydning og bortkjøring det siste man tenker på. Vi frigir din tid og bistår deg gjerne med å rydde, pakke og flytte møbler i dødsbo. Vi ønsker å gjøre prosessen lettest mulig for deg og dine! Vi er svært opptatt av å holde det vi lover både når det gjelder avtalt leveringstid og kvalitet på utførelsen av arbeidene. Når man tømmer et dødsbo er det viktig å vise respekt for de som har bodd der, og de eiendeler som tilhører familien. Vi er nøye under ryddingen og kommer vi over ting som vi mener kan være i familiens interesse å beholde, setter vi det til side. I slike tilfeller hjelper det både oss og dere med en åpen dialog. Trenger du å lagre møbler eller eiendeler så har vi løsninger for dette. Vi hjelper dere med hele prosessen.

Til sist er det viktig å huske at utgifter til vask og tømming av bolig kan trekkes fra arveavgiftsgrunnlaget i arvemeldingen. Dette gjelder så fremt arbeidet er utført av et firma.

Trenger du hjelp med dødsbo Drammen eller Oslo? Ta kontakt med oss på telefon eller her så tar vi kontakt i løpet av kort tid.