BORTKJØRING

Bortkjøring

Har du møbler eller annet du ikke har behov for lenger? Vi hjelper deg med å kjøre bort det du ikke har behov for. Vi stiller med mannskap og lastebil, bærer det du ikke har behov for inn i lastebilen og kjører det til enten Fretex eller avfallsstasjon. I forbindelse med flytting, anbefaler vi alle å gå gjennom hvert rom, skap og skuffer og skille ut ting du ikke trenger. Det vil være mye lettere å bli kvitt ting når du vet at noen kommer og gjør hele den fysiske jobben. Det er ingen poeng å ha med ting man ikke trenger til ny bolig.

Som regel vet du i god tid at du skal flytte, så start ryddingen så tidlig som mulig. Vær kritisk når du går gjennom tingene dine, og kast, selg eller gi bort alt du ikke skal ha med deg til ditt nye hjem. Ryddeguru Synnøve Skarbø sier at 80 prosent av ryddeprosessen handler om å kvitte seg med ting.
Hvis du i tillegg får tatt mål av rom i den nye boligen din, kan du selge gamle møbler som ikke passer inn. Ved å gå grundig til verks i rydde/kaste-prosessen får du ikke bare mindre ting å pakke, du får også en positiv psykisk gevinst. Psykologer mener at det er flere grunner til at rydding styrker din mentale helse.

Har du behov for rydding, sortering og bortkjøring av dødsbo så er vi behjelpelig med dette. Ta kontakt så hjelper vi deg.

https://forbrukertorget.no/generelt/hvordan-velge-flyttebyra