Montering

Under flytteprosessen er det ofte nødvendig å demontere eller montere møbler for at flytting skal kunne utføres på en trygg og effektiv måte. Vi har riktig verktøy og dyktig personell som utfører denne jobben. Ta kontakt med oss – vi hjelper til med alt fra montering og plassering av nye møbler til demontering og fjerning av de gamle. Vi fjerner alt av emballasje og frakter også gjerne gamle møbler til gjenvinning.

Montere kontormøbler

Vi utfører også montering av kontormøbler for bedrifter. Å flytte fra et kontor til et annet er en prosess der en må ta hensyn til flere ting. Møbler må kanskje demonteres og skrues sammen igjen i det nye lokalet. Slikt tar tid, men det kan vi hjelpe deg med slik at det går effektivt for seg! Vi tilbyr levering og montering av nye møbler og inventar til våre bedriftskunder. Vi tilbyr også demontering og montering av brukte møbler og inventar ved flytting av kontor.

Dette innebærer montering av

* Skrivebord
* Møtebord
* Stoler
* Hyller
* Skap

Kontorlokale

Vi utmerker oss i kontorkonfigurasjon og romplanlegging. Hvis dere blir flere ansatte eller trenger å tilpasse kontormøbler til ny planløsning i kontoret, må man ofte velge kontormøbler deretter. Det er ofte lettere sagt enn gjort. Elektriske ledninger og trafikkflyt er bare noen av tingene du må ta hensyn til som en del av en møbleringsplan. Til å begynne med vil vi vurdere din nåværende planløsning. Så gir vi den beste løsningen for å oppfylle dine mål, budsjett og dine ansattes behov. Å omstille arbeidsområdet ditt gir mange fordeler, inkludert:

* Økt produktivitet
* Bedre arbeidsflyt
* Forbedret bruk av ledig plass

De fleste av oss tilbringer store deler av dagen på arbeidsplassen. Da er det viktig at det er omgivelser vi trives i, med funksjonelle og ergonomiske løsninger. Hvordan ditt lokale fremstår er derfor en viktig del av totalopplevelsen for å virke attraktiv. Bedrifter som har en tydelig profil øker sjansen for å gjøre et godt inntrykk, bli husket og være foretrukket av både kunder og ansatte.

Trenger du eller din bedrift hjelp med montering Drammen eller Oslo? Ta kontakt med oss via vårt skjema her så tar vi kontakt i løpet av kort tid.