Lager Drammen

5 fordeler med å bruke lager

1. Begrense stress i flytteprosessen

Må du flytte til noe mindre i løpet av kort tid? I stedet for å ta forhastede beslutninger du kanskje angrer på senere, lagrer du det du er usikker på om du skal beholde. Du kan da senere sortere det du trenger og ikke trenger etter at flyttingen er utført.

Skal du ha visning? Du har kanskje mange ting i hjemmet ditt som ikke nødvendigvis ville passet å ha under en visning. Da kan leie av lager være en smart løsning for å plassere det som ikke trengs under salgsprosessen.

Overtagelsesdato er utsatt? Hvis du trenger å være ute av leiligheten din innen 28. februar, men overtagelse av ny bolig er utsatt til 15. mars, kommer en lagringsenhet til å være nesten en nødvendighet. Det er upraktisk å måtte flytte to ganger, men i det minste vet du at tingene dine vil være trygge i mellomtiden.

2. For å gi mer plass hjemme

Den vanligste årsaken til at folk leier lager. Noen ganger er vi ikke i stand til å bli kvitt eiendeler. De tilhører kanskje et annet familiemedlem som bor langt unna, eller så har vi en sentimentalt tilknytning. Mange vil leie en lagringsenhet slik at de sakte kan gå gjennom disse tingene og holde hjemmet ryddig. Mennesker som har en interesse til å dekorere interiør, kan også bruke lagringsenheter til innredning som de kan bytte ut fra tid til annen.

3. Pusse opp

Oppbevaringsenheter lar huseiere tømme plassen som trenger renovering, slik at de kan jobbe fritt.

4. Dødsbo

Når en kjær går bort, er ikke det å gå gjennom huset deres det første man tenker på. Imidlertid er det ofte et press for å få huset tømt slik at det kan selges eller leies ut. Hvis den det gjelder bodde i en større bolig, kan noen ganger mengden av ting være overveldende. Da kan det være til hjelp å lagre alt for så å gå gjennom når situasjonen har roet seg ned.

5. Holde virksomheten organisert

Har du noen gang prøvd å starte en bedrift og opplevd at den tar over hele huset? Til å begynne med virker det som en smart måte å spare penger, men etterhvert blir det for mye. Mange eiere av små bedrifter leier lagringsenheter som en rimelig måte å holde oversikt over det de har behov for.

Noen vanlige virksomheter som finner verdi i lagringsenheter inkluderer:

Snekkere og entreprenører
Antikvitets- og bokhandlere
Butikkeiere
Salg og service fagfolk

Leie Lager Drammen

Vår samarbeidspartner City Self Storage i Drammen tilbyr sikker og fleksibel gjør-det-selv lagringbåde for private og bedrifter. Når du leier lagerplass hos dem får du et lagerrom som er rent, tørt og uten innsyn. De tilbyr egne lagerrom i størrelse fra 0,5 m2 og oppover. Kundene deres har forskjellige behov og leier lagerplass ifra en måned til flere år – alt etter eget ønske.

Deres tilpassede lokaler er sikret og koblet til alarm hele døgnet – 365 dager i året. Og et adgangssystem med personlig kode og videoovervåkning gir dem full kontroll på hvem som bruker lageret til enhver tid.

Topp Transport & Flyttebyrå har et langt samarbeid med City Self Storage i Drammen og vi har innarbeidet oss god praksis for å utnytte mest mulig plass i lagerbodene.

Trenger du eller din bedrift lagerplass? Ta kontakt med oss i Topp Transport & Flyttebyrå via telefon eller her så finner vi en god løsning med vår samarbeidspartner City Self Storage Drammen. Alle som bestiller via oss for rabbaterte priser.